PAVLOVIĆ SUPERIORNI SLUŠNI APARATI

SLUŠANJE BEZ KOMPROMISA

NOVA G5 TEHNOLOGIJA

Novi način povezivanja.

Dobar suputnik nudi komfor, a najbolji suputnik postavlja nove standarde. Nova G5 tehnologija poznaje Vaš svijet i želi ga doživljavati s Vama zajedno. Digitalno poveziv te individualno konfiguriran prati Vas svugdje gdje je slušanje bitno. Što sve Pavlović superiorni slušni aparat može:

1. Izravan audio streaming

Najbolja zabava počinje u uhu jer od sada imate individualno iskustvo slušanja za telefonske pozive, glazbene ili navigacijske najave sa iPhone-a i G5 Bluetooth ® tehnologijom. Signali se prenose direktno u slušni aparat. Smart odašiljač povezuje Vaš G5 aparat s televizorom ili HI-FI uređajem bez dodatnih uređaja.

3. SpatialSpot

Intenzivno fokusiran-G5 slušni aparat se automatski prilagođava Vašem razgovoru Život je često više od samo jednog fokusa, posebno u kompleksnim raspravama s poslovnim partnerima, prijateljima i obitelji u kojima ne želite ništa propustiti. G5-tehnologija stoga se fokusira na vašeg sugovornika, ali ostavlja čujne ostale zvukove. Vi se možete u potpunosti usredotočiti na svoj razgovor, a okoliš biti će dovoljno čujan da ništa važno ne propustite.

2. Occlumatic

Čak i ako svaki dan donosi nešto novo, ugodan i poznat zvug vlastitog govora trebao bi biti uvijek isti. Nakon implementacije i kratkog procesa učenja zajedno s našim stručnim slušnim akustičarima, G5 slušni aparati automatski prepoznaju i zapamte Vašu boju glasa obradom signala. Ukupni rezultat: Više prirodnost i više samopouzdanja u svemu što kažete.

4. MotionSense

G5 slušni aparati prilagođavaju se Vašem pokretu. U kombinaciji s pametnim telefonom i Smart Direct aplikacijom, G5 slušni aparati postaju Vaš brižni pratilac. Putem Bluetootha ®, slušni aparati povezani su senzorima za gibanje s pametnim telefonom te se brinu za zvučnu percepciju tijekom biciklizma,trčanja i drugih aktivnosti. Ako prekinete kretanje G5 tehnologija se odmah fokusira na Vaš okoliš.
ivan-scp_NM61590
NARUČI SE